Toată lumea spune despre justiţie că este coruptă....... Noi muncim în sistem şi nu suntem corupţi.......(cel puţin nu încă)

miercuri, 24 decembrie 2008

Cadeaux !


Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, am primit si noi, grefierii, un cadou din partea domnului ministru Varujan Vosganian, cel care ţine în buzunar portofelul ţării.
Adresa comunicată de dumnealui, printre alte menţiuni referitoare la „cum să strângem cureaua”, indică si măsura limitării cheltuielilor privind compensarea orelor suplimentare cu acordarea de timp liber corespunzător, pentru ultimele două luni din an.
Aici intervine o problemă. Timpul liber corespunzător începe să devină o utopie, din moment ce nici măcar concediul legal de odihnă nu a fost în întregime efectuat, iar situaţia de a se acorda la sfârşitul anului zile libere aferente orelor suplimentare efectuate este pe cât de ilară şi ridicolă, pe atât de imposibilă!
Cum să-ţi iei zile libere din moment ce toţi judecătorii şi-au redactat dosarele din fişet ( că doar vine sfârşitul anului!), unele mai vechi decât altele, şi te-ai trezit în câteva zile cu fişetul plin de dosare pentru tehnoredactat!? Cum să-ţi iei zile libere din moment ce în săptămâna premergătoare sărbătorilor de iarnă ai fost în şedinţă de judecată?!
Dacă a fost o glumă, atunci a fost una nesărată! Cert este că domnul ministru are umor, mai exact – umor negru!
Fiind o categorie de personal care nu beneficiază de prima de Crăciun, nici măcar de acea amărâtă pungă cu dulciuri pentru copiii neglijaţi de părinţii lor grefieri, acum nu ni se mai plătesc nici orele suplimentare în perioada cea mai grea, dar si mai costisitoare din an!
Aşa fiind, Crăciun fericit tuturor si multă sănătate!
Sănătate să avem, că bani de cadouri şi medicamente nu primim!

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna, iti scriu in speranta unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://auto-iasi.blogspot.com/ lasa-mi un comentariu sau scrie-mi pe adresa corcosan@yahoo.com, cu titlul pe care il doresti si linkul
Un an nou fericit iti doresc